Habit djali nga Puka: E fejuara s’kishte pasur as 1 e as 2, unë jam i 10-ti

  0
  401

  Një djalë është tr.onditur kur ka zbuluar të shkuarën e të fejuarës së tij. Djali thotë se kjo gjë ka ndikuar në ma.rrëdhënien e tyre. Kjo është historia e rrëfyer.

  “E fejuara ime ka patur të d.ashur aq sa s’ka pasur një mashkuII. E unë këtë gjë e mësova shumë vonë.

  Jam 32 vjeç nga Puka dhe tërë jetën e kam kaluar në emigrim. E kështu si me njohje më prezantuan me të. Ajo është moshatare me mua.

  Nuk pretendoja të isha i vetmi, duke ditur edhe moshën tonë, ama jo të kishte patur një ekip f.utbolli.

  Natën e parë që qëndruam bashkë i kërkova të më tregonte të vërtetën dhe më e forta është se ma zbuloi vetë.

  Më tha troç fare që dikur kishte dashur shumë dike, në gjimnaz, por pas ndarjes me të nuk i kishte ecur më me asnjë mashkuII.

  E si përfundim më tha që ka njohur diku nga 9 djem, unë jam i 10-ti.

  Nuk dija nëse të vlerësoja sinqeritetin e saj apo t’ja mb.athja të ikja prej aty. Por ne ishim dhe jemi akoma të fejuar.

  Kështu është e respektuar dhe mua më pëlqen shumë edhe si karakter ama 9 persona?

  Rr.ezik aq nuk kam patur as unë që jam mashkuII.

  Si mendoni? A tolerohet kjo? Se fundja ajo para meje i ka patur?

  Jam në dilemë të madhe se familjet kërkojnë dasmë sa më shpejt, por unë ndihem i pasigurtë kështu.