/Habit gazetari, bën deklaraten e pa pritur!, “Nuk dua të martohem sepse jam…”(Video)

Habit gazetari, bën deklaraten e pa pritur!, “Nuk dua të martohem sepse jam…”(Video)

Habit gazetari, bën deklaraten e pa pritur!, “Nuk dua të martohem sepse jam…”

Të rinjtë kanë shumë konfuzion kur flitet për martesën.

Të martohen në moshë të madhe apo të re, është një nga dilemat e tyre.

Mirëpo ka dhe nga ata që martesën nuk e kanë si opsion në jetën e tyre dhe një ndër ta është dhe gazetari Ervin Kurti.

Teksa po flitej në rubrikën “Trotuar” për këtë temë, Ervini deklaroi se do të jetë një beqar i përjetshëm.

Kjo për faktin se ai dëshiron të jetë një person i lirë dhe nuk ka dëshirë t’i japë “llogari” askujt për veprimet që bën.

https://youtu.be/ZZujRK9Aln8