/Hābitet mjeku në Tiranë, s’do ta besoni çfarë nxori nga veshi i kësaj vajze

Hābitet mjeku në Tiranë, s’do ta besoni çfarë nxori nga veshi i kësaj vajze

Teksa e gjithë bota shkojnë të paktën një herë në gjashtë muaj tek mjeku i veshëve për të bërë pastrimin e tyre periodik,

shqiptarët jo vetëm që nuk e kanë këtë kulturë, por prej kohësh fusin në vesh çfarë t’u dalë para.


Duke nisur nga kunjat e veshëve, të cilat nga shumë mjekë nuk këshillohet të përdoren, e duke vijuar më pas me çelësat e makinës apo edhe thonjtë.

Mjeku Alfred Aga ka publikuar një video në rrjetet sociale, në të cilën tregon një ditë normale pune të tijën.

Kjo video ka të bëjë me nxjerrjen e një thoi fallco nga veshi i një vajze. Ngjarja ka ndodhur në Tiranë.

Mjeku shkruan përbri videos: “Nga cikli surpriza gjate punes (ne vjeshte kesaj here)…

thesare nga kanali i veshit… p.s mos e kruani veshin kurre ne brendesi pasi eshte shume delikat dhe mund ta demtoni!”

Videoja flet vet, ndaj njerëz, tregoni kujdes me ato që fusni në vesh. Edhe thoi juaj mund t’ju dëmtojë më shumë sesa e imagjinoni. Shiko videon KETU