Lajme

HABlT 23 vjeçarja: E kam edhe bυrrë edhe baba…!!!

Një çift, që kanë mes tyre 22 vite diferencë, thonë se u pëlqen kur njerëzit i shohin të habitur.

23 vjeça rja Katie Robinson dhe 45 vjeçari Chris Hodson, u njohën në një faqe në internet dhe e kishin lënë që të shkonin vetëm një herë bashkë.

Por, gjërat morën një rrjedhë tjetër.

Dyshja ranë në dashuri dhe pas dy muajsh nisën një m arrë.dhë nie bashkë ndërsa thonë se janë më të bashkuar se kurrë.

Ata janë njohur tre vite më parë, ndërsa babai i Katie kishte vetëm dy muaj që kishte ndërruar jetë.

Pas kësaj, Chris thotë se kujdeset për të dashurën e tij si partner, por edhe si baba.

23-vjeçarja thotë se atyre u pëlqen shumë kur njerëzit në rrugë i shohin të habitur dhe se diferenca e tyre e moshës i ka bërë më të fortë.