December 1, 2023
Lajme

HABlT 35 υ jeç.arja që jeton në Selanik, nuk më mjαfton υetëm ΒURRl por dυα edhe..

Përshëndetje stafi, dua të ndaj me ju një histori timen.

Jam Alma G. 35 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në Selanik por jetojë edhe atje.

Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri.Nuk më mjafton vetëm burrl.

Me besoni jam e ndershme nuk dua ta tra.dhtoj por vetëm një argëtim të vogël dua ta bëj.

Ndëgjojeni edhe një rast time. Qe dy vite skemi mardh.enje in.time me ak.uzon se e tra.dhetoj me kojshine,

mbeta shtatezen por burri dojke qe un te heq femijen ndersa un nuk deshirojsha dhe u lutsha se mos po me ndodh.

Une ka koh qe nuk kam ber dhe nuk e di edhe sa koh do te rri keshtu por nuk mundem me beson me duhet nje djal shum shum i sinqert. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *