Lajme

HABlT 37 vjeçarja: Vetëm një herë ja kam dredhur BURRlT sepse..

Muajin që shkoi i mbusha 37 vjet. Jam e martuar dhe jetoj në Pejë. Jam nënë e 3 fëmijëve, të mirë si molla. Edhe me burrë shkoj mirë. Por, para dy vjetësh rehatinë time ma prishi shoku i burrit, te i cili edhe punoj, shkruan për Portalin tonë “Kosovarja”, X., nga Peja.

Me burrë njihem qe pesëmbëdhjetë vjet. Pesë vjet kemi kaluar bashkë, pastaj u fejuam dhe u martuam brenda disa muajsh, meqë mbeta shtatzënë, e ose duhej të bëhej martesa ose të abortoja. Bëmë një dasmë modeste, edhe pse barku im filloi të fryhej.

Dhe, nga dita e parë e martesës kaloj mirë me burrë. E duam njëri-tjetrin, por edhe në aspektin se.ksual përshtatemi shumë mirë. Asnjëherë nuk më refuzon apo që të jetë i ngopur nga unë.

Dhe, nga momenti që jam njohur me burrin tim e deri në verën e para dy vjetëve ai ishte i vetmi që kam fjetur me të.

Si u punësova në firmën e shokut të burrit tim?

Më parë kam punuar në UNMIK, por meqë përfundoi misioni i tij dhe fondet u ndërprenë, na larguan nga puna. Pas një bisede që unë bëra me burrin tim, vendosëm që unë të punësohem në firmën e shokut të tij, sepse kishim nevojë materiale. Ai ishte moshatar imi, kurse im burrë 5 vjet më i vjetër se unë. Ai me kohë kishte arritur që firmën e tij ta zgjerojë dhe në punë kishte punësuar shumë punëtorë, kryesisht punëtore.

Në fillim me të kisha marrëdhënie shumë korrekte deri kur gjërat nisën të komplikoheshin. Dhe, me kalimin e kohës, pasi u bë më shumë se dy vjet që punoja aty, ai nisi të bënte një sjellje komplet tjetër nga ajo që kishte në fillim. Nuk sillej ashpër me mua si pronar, por më shikonte me një sy të butë që më bënte të ndihesha në siklet.

Por, kishte edhe raste që me ditë e javë nuk më vështronte me atë butësinë e tij, e një gjë e tillë më nevrikoste…

Një ditë, pasi ai nënshkroi një kontratë shumë të mirë me një firmë tjetër, i disponuar në maksimum, më tha të porosisë diçka për të pirë dhe të shkonim në zyrë për ta festuar atë moment.

Pasi mora gjërat të cilat porositëm, u ula përballë tij dhe i cakërruam gotat: “Gëzuar!”. Më pas, teksa pinim në heshtje, ai kishte ngulitur sytë në kompjuterin e tij dhe shikonte diç. U bëra kurioze dhe zgjata kokën të shikoja.

Ai më tha që s’ka pse habitet dhe për të më nxjerrë turpin më pyeti nëse bënte të tilla gjëra apo i kisha qejf…Më nuk rezistova dhe çasti më rrëmbeu
Por, pasi dola nga zyra e tij u ndjeva shumë keq. Mirëpo, asgjë nuk kthehej prapa, ajo që s’duhej të ndodhte, ndodhi. Ishte hera ime e parë që dikush tjetër, përveç burrit tim,U ktheva në shtëpinë time, iu riktheva jetës sime, në krah të burrit dhe të fëmijëve të mi që i dua shumë. Ajo që ndodhi, thjesht, ishte një rrëfe çasti dhe nuk u përsërit më kurrë.

Më kurrë nuk jemi ndodhur vetëm ne të dy në zyrë, por gjithnjë në prani të ndonjë të treti a më shumë. Dhe, asnjëherë, edhe pse kaluan dy vjet nga ai moment, nuk kemi folur për atë çështje..