/HABlT 38 vjeçari: E dashura bën këtë VEPRlM gjatë s…it, a duhet të ndahem prej saj?”

HABlT 38 vjeçari: E dashura bën këtë VEPRlM gjatë s…it, a duhet të ndahem prej saj?”

Letra dërguar DEIDRES:

Unë jam 38 vjeç, gruaja ime është 36 vjeç. Kemi qenë së bashku për një vit dhe përveç kësaj, kemi një marrëdhënie të shkëlqyer.

Por kam filluar të dyshoj se ajo ka ndjenja të forta për ish burrin e saj, edhe pse ata u divorcuan tre vjet më parë

Ka ndodhur disa herë që gjatë se.ksit ajo thërret emrin e tij dhe kjo gjë më ka shkatërruar.

Po filloj të pyes veten nëse ia vlen të jemi së bashku nëse ajo vazhdon të thërrasë emrin e tij.

DEIDRE:

Kjo tingëllon si të ishte një flash i thjeshtë, për shkak të mënyrës se si funksionon truri jonë.

Nëse ajo ishte e martuar për një kohë të gjatë, përgjigjet e saj automatike janë të mbërthyer vetëm pak në një zakon, kjo është e gjitha.

Mos e lini pasigurinë tuaj t’ju ;argojë prej saj. Dëgjoje atë kur ajo thotë se je është e dashuruar dhe dëshiron të jetë me ty.

Shpresoj se së shpejti do të shihni anën e këndshme dhe të jeni në gjendje të qeshni me këtë.