/HABlT Arta nga Shijaku me RRËFlMlN: Më Ia për një 23-vjeçare, por vjen dhe e bën me mua

HABlT Arta nga Shijaku me RRËFlMlN: Më Ia për një 23-vjeçare, por vjen dhe e bën me mua

Një grua është drejtuar për një ndihmë dhe mendim më të qartë psikologes së njohur britanike, Deidre.

Ajo thotë se burri i saj e ka lënë për një vajzë 23 vjecare, edhe pse kanë pasur një martesë të gjatë dhe dy vajza nga ajo.

“Këtë vajzën e njohu në punë, dhe ajo e dinte që në fillim që ishte i martuar dhe me fëmijë. 

Tani ata janë të lidhur por nuk jetojnë bashkë.

Këto gjashtë muaj për mua dhe vajzat e mija kanë qenë shumë të vështira.

Vajzat e mija tani e urrejnë dhe nuk duan ta shohin, edhe pse unë nuk u kam folur keq për të.