/HABlT biznesmeni g ay nga TepeIena, Iyen buzët në shtëpinë e rr ëzuar nga të rmeti

HABlT biznesmeni g ay nga TepeIena, Iyen buzët në shtëpinë e rr ëzuar nga të rmeti

Elton Ilirjani është biznesmeni i parë shqiptar që ka th.yer tabutë në vendin tonë dhe e ka pranuar publikisht që është ho.mose.ksuaI.

Gjithashtu ai nuk ka ngurruar që sjelljet e tij sens.uaIe t’i shfaqë edhe në rrjetet sociale. Në valën e situatës së të.rmeteve biznesmeni ndodhet në vendlindjen e tij, në Tepelenë. Ilirjani ka publikuar sot disa foto ku shihet duke Iyer b.uzët në shtëpinë e kushëririt, që është rrë.zuar nga të.rmeti dhe nuk ka ngurruar ta kthejë situatën në një photoshooting artistik.

Nuk është hera e parë që biznesmeni publikon të tilla foto. Ditë më parë ai postoi disa foto ku Iyente b.uzët në fshatin Dragot të Tepelenës.

I kontaktuar nga redaksia jonë për fotot e fundit Eltoni na shkruan:

Iku dhe shtepia e kusheririt por b.uzet do vazhdoj ti Iyej gjithsesi.”