/HABlT biznesmeni i njohur,tregon politikanët që e kanë ngac muar, zbulon të preferuarin e tij

HABlT biznesmeni i njohur,tregon politikanët që e kanë ngac muar, zbulon të preferuarin e tij

Biznesmeni shqiptar Elton Ilirjani, i cili ka pranuar prirjet e tij se.ksuaIe ishte i ftuar pasditen e sotme në “Ftesë në 5”.

Ai nuk ngurroi të fliste hapur edhe për ngac.mimet e shumta që i vijnë nga persona të njohur në Shqipëri, si nga shoëbizi ashtu edhe nga politika.

“Ngac.mime kam patur pafund. Kam patur nga persona të njohur të shoëbiz-it, këngëtarë, aktorë, regjisorë, ka Shqipëria plot, por edhe politikanë. Për mendimin tim ata janë më të papr.anueshimit, sepse të hapin probleme. Shqiptari kur ka pushtet, bëhet edhe më i keq dhe unë asnjëherë s’kam ndërmend të Iidhem me politikanë,” tha ai duke theksuar më pas se me termin politikanë, u referohet atyre që jo domosdoshmërisht janë në pozitat më të larta”, tha Ilirjani.

Sa i përket të preferuarit të tij, Eltoni veçoi Fatos Nanon si të vetmin politikan që jo vetëm nuk do e refuzonte, por do të ishte i gatshëm ta “gjuante” edhe vetë i pari.

“Fatos Nano është një personazh shumë karizmatik. Fatk.eqësisht nuk i ka aspak qejf me.shkujt, por nëse do i kishte, unë do e kisha gju.ajtur vetë i pari. Për këtë të jesh e sigurt”, shtoi ai.