/HABlT biznesmeni shqiptar: Kam shkuar shtëpi më shtëpi për të kërkuar punëtorë, janë taIIur me mua (Video)

HABlT biznesmeni shqiptar: Kam shkuar shtëpi më shtëpi për të kërkuar punëtorë, janë taIIur me mua (Video)

Biznesmeni Gjergj Luca, pronar ka bërë një deklaratë të fortë gjatë emisionit të fundit “Provokacija”

duke thënë se ka shkuar fshat më fshat në Elbasan duke kërkuar punëtorë dhe ka patur zona ku janë taIIur me të.

“Kam shkuar në fshatrat më të va;rfër të Elbasanit, shtëpi më shtëpi dhe kam kërkuar punëtorë.

Më thanë se në Cerrik, në lagjen Kantier kishte shumë asistenca sociale.

Shkova kërkova punëtorë dhe ata u taIIen me mua”, tha Luca duke vijuar:

“Pastaj kam parë shtëpi të rregulluara mirë dhe kur i kam thënë dua punëtorë me kanë ardhur direkt”.

Në videon e mëposhtme mund të ndiqni deklaratën e plotë të tij për këtë çështje.

https://youtube.com/watch?v=oQ32C39FDZc%3Ffeature%3Doembed