/HABlT d ashnorja: U ngrit në 2 të natës dhe iku tek gruaja, nuk e mbajti fjaIën se do të…

HABlT d ashnorja: U ngrit në 2 të natës dhe iku tek gruaja, nuk e mbajti fjaIën se do të…

Pasi më premtoi se 2018-ta do të jetë viti ynë, i da.shuri im i martuar është i vendosur të qëndrojë me gruan e tij edhe për pesë vjet.

Jam Iënduar shumë dhe me duket vetja budaIIaqe.

Sepse 6 muajt e fundit kam shkuar lart e poshtë duke i thënë të gjithëve për jetën time të re.

Kam blerë një shtrat të ri, divan të rehatshëm dhe e kam rimobiluar tërësisht banjën time sepse preferon një dush në vaskë.

Kam shpenzuar një pasuri të tërë duke e bërë shtëpinë time miqësorepër të dhe tani ai thotë se nuk do të vijë të jetojë me mua.

Fundja s’po e vr.as shumë mendjen për paratë që kam shpenzuar, por unë kujdesen për reputacionin dhe imazhin tim.

Ai thotë se nuk do ta mërzisë gruan e tij, që ka probleme shë.ndetësore, ose të Iëndojë fëmijët e tij.

Ai ishte këtu disa netë më parë. I gatova një vakt të veçantë dhe kemi bërë da.shuri. Ishte ora 2 e mëngjesit kur ai më tha se po shkonte në shtëpi.

Doli nga sht.rati dhe tha se unë isha keqkuptuar, sepse ai nuk do të ishte i lirë deri në vitin 2023 dhe nëse kjo gjë nuk më pëlqente atëherë mund të gjeja dikë tjetër. Natyrisht që bë.rtita përsëri.

Kërkova të dija se çfarë po ndodhte. Por ai kapi xhaketën e tij dhe iku. Kam shpenzuar tërë jetën time me këtë njeri. Ne patëm një marrëveshje.

E besova që do ta mbante fjalën. Tani nuk më hap telefonin. Me siguri ka shkuar diku me gruan. Çfarë duhet të bëj tani?