/HABlT Flor Mumajesi, shpërthen në Iot pas të PAPRlTURËS: Vendimi më i VËSHTlRË i jetës sime

HABlT Flor Mumajesi, shpërthen në Iot pas të PAPRlTURËS: Vendimi më i VËSHTlRË i jetës sime

E vështirë për t’u besuar dhe shumë e tri shtë për të gjithë fansat e tij, por Flor Mumajesi sapo dha një Iajm të k eq…

Përmes disa postimeve në rrjete sociale, Flori ka njoftuar se po mendon seriozisht që të shkëputet nga muzika, dhe pse është vendimi më i vë;shtirë i jetës së tij.

“Vendimi më i vë;shtirë i jetës, të shkëputem nga muzika…Dhe më vijnë shumë mesazhe që mi mbushin sytë me Iot. Nuk jam do;rëzuar ende edhe pse shpeshherë e mendoj vërtet. Ju dua. E vërteta e pamundur”, shkruan Flori.

Nuk dihet se çfarë ka ndodhur me këngëtarin, e ndërsa kujtojmë se kjo periudhë është një ndër më të suksesshmet për të.