/HABlT gazetari: Bleona Qerreti të merret në pyetje për vr asjen e Azem Hajdarit

HABlT gazetari: Bleona Qerreti të merret në pyetje për vr asjen e Azem Hajdarit

Gazetari Bledi Mane tha se në vrasjen e Hajdarit, nuk duhet përjashtuar pista, “krim-pasioni”.

Ai tha se Hajdari nuk ishte një baba shembullor dhe shtoi se në dëshmitarët -nëse gjyqi për vrasjen e tij rihapet-, duhet të jetë dhe këngëtarja Bleona Qerreti, sepse kjo e fundit sipas Manes, ka pasur lidhje të afërta shoqërore me Hajdarin. Mane foli ne rubriken rrethi katror ne Top Channel.

“Azem handari ishte një njeri në përgjim. Azemi ndiqej, përndiqej, largohej, afrohej.

Unë bëj çudi si zonja Hajdari, flas për gjyqtaren nuk mori një dosje të çështjes sepse do të shikonte mrekulli. Një fashikull nuk i është dhënë gjyqtares së huaj sepse kishte krime për pasion.

Ne kemi 30 vite me azemër që i kanë kaluar normalt në familje. Kur ndodh një vrasje modeli i FBI-së shkon deri tek këpucët. Ishte turp të dilje me minifunde.

Azem Hajdari është një hero i mirë por nuk ka qenë një baba shembullorë.

Një fashikull ka qenë dhe jeta e tij private. Këngëtarja Bleona Qerreti ka pasur shoqëri me Azemin dhe ajo duhet të dijë ndonjë gjë.

Nëse gjykata do të hapë çështjen për Izet Haxhian, duhet të thërriten edhe këto të tjerët”, tha Mane.