/HABlT gruaja: “BURRl dhe i DASHURl, ndajmë një shtrat” (FOTO)

HABlT gruaja: “BURRl dhe i DASHURl, ndajmë një shtrat” (FOTO)

Një burrë dhe një grua prej dhjetë vjetësh ndajnë sh tratin e tyre me një magjistar që i ndihmon ata të rrisin dy vajzat e tyre.

Bella dhe Ken, nga Orange, Connecticut, kishin qenë të martuar për pesë vjet, kur Bella u takua me magjistarin e martuar Daniel në një party, shkruan DailyMail.

Të dy çiftet kishin b ërë se.ks në grupit para se Danieli të div orcohej nga gruaja e tij dhe u zhvendos përgjithmonë me Bella dhe Ken për të jetuar si ‘dado’.