/HABlT Ilir Meta, i kaIon pritshmëritë me dekIaratën për Fatos Nanon: E kam pasur shofer dhe i jam mirënjohës

HABlT Ilir Meta, i kaIon pritshmëritë me dekIaratën për Fatos Nanon: E kam pasur shofer dhe i jam mirënjohës

Presidenti Ilir Meta nuk i ka kursyer ironitë ndaj ish-kryeministrit Fatos Nano, të cilit iu shpreh mirënjohës që si shofer i tij nuk e ka aksidentuar.

Deklarata e Metës:

Une kurrë nuk kam dhënë shembullin e zyrtarit të lartë, i cili braktis institucionet kur ato sulmohen me armë dhe as nuk kam shkuar në kazino dhe buzuqe kur ndodhnin fatkeqësi kombëtare.

Si karakter ai mbetet një ordiner por se çfarë e shtyu t’i bënte qokën e radhës kryeministrit këtë unë nuk mund ta di.

I jam mirënjohës që kur e kam patur shofer, nuk më ka aksidentuar”, është shprehur Meta.