/HABlT ish-gruaja e Shkëlzen Berishës: Isha e VlRGJËR, më dhanë një burrë të huaj!

HABlT ish-gruaja e Shkëlzen Berishës: Isha e VlRGJËR, më dhanë një burrë të huaj!

Sadije Berisha, ish-gruaja e Shkëlzen Berishës ka shpërndarë ditën e sotme kujtimeve të vjetra, duke i lënë të gjitha pa fjalë pas postimit të saj në Facebook.

Ajo ka publikuar foto nga martesa e saj e parë, kur ishte vetëm 20 vjeçe.

Sadija kujton se nuk i lejohej të dilte jashtë shtëpisë, edhe pse jetonte në Nju Xhersi dhe se ishte e vir/gjër.

Ajo shkruan se:

Nëna ime vetëm më dha disa fotografi shumë të vjetra. Pas në kujtesë…

Kjo është ajo foto nga një martesë tradicionale, “me shkuesi” (myslimano-shqiptare).

Isha 20 vjeç, e vir/gjër me flokë të gjatë (nuk më lejohej t’i prisja).

Flokët e mi kanë arritur deri në gjunjë në moshën 20 vjeçare.

Është fotoja e parë që kushëriri im Fadil Berisha më shkrepi.

Atë kohë m’u dha për burrë tërësisht një i huaj.

Buzëqeshja në martesën tënde  nuk ishte e lejuar (për nusen), por megjithatë …. në rrethana të tilla … kush do të donte?”