/HABlT “kaubojsi”: Zoti ka rënë në hall me gratë, sepse ne burrat s’bëjmë gjë…

HABlT “kaubojsi”: Zoti ka rënë në hall me gratë, sepse ne burrat s’bëjmë gjë…

Në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, ishte i ftuar çifti Eduard dhe Valentina Ndocaj. Ata ndodhet në Milano, pasi Valentina punon mjeke.

Teksa po flisnin se si po e kalojnë këtë periudhë izolimi. Ish- deputeti Eduard Ndocaj u shpreh se “Zoti ka rënë në hall me gratë”.

Me këtë, Ndocaj i referohet preferencave të femrave, sa i përket veshjeve dhe të dukurit bukur. Po ashtu ai shtoi se mezi pret që të kthehet në Shqipëri dhe sa të hapen rrugët do të jetë pasagjeri i parë.

Nuk mungoi dhe një mesazh i ish-deputetit me rastin e 1 majit: “Uroj shqiptarët ta kalojnë sa me pak dhimbje këtë situatë dhe 1 maji qoftë një ditë e shënuar për shqiptarët kudo që janë”.

“Unë e kam thënë gjithmonë se zoti ka rënë hall me gratë, se ne burrat s’bëjmë gjë. Se janë të bukura lyen, nuk merren vesh.

Ditën që do të vendosen në funksion tragetet, do të jem pasagjeri i parë. Preferoj rrugën tokësore nuk e kam të mundur.

Më pëlqen udhëtimi detar. Uroj shqiptarët ta kalojnë sa më pak dhimbje këtë situatë dhe 1 maji të jetë një ditë e shënuar për shqiptarët kudo që janë”, u shpreh Ndocaj.