/HABlT Këngëtarja Linda HaIimi: Shqiptarët nuk DlNË të Ienë sh tatzënë, këtë e BËRl ‘ze*aku i madh”

HABlT Këngëtarja Linda HaIimi: Shqiptarët nuk DlNË të Ienë sh tatzënë, këtë e BËRl ‘ze*aku i madh”

Këngëtarja Linda Halimi: Shqiptarët nuk ditë në Ienë sht atzënë, këtë e bëri “ze*aku i madh” Linda Halimi është një ndër këngëtaret me të njohura shqiptare por edhe jashte saj.

Ajo ka ha bitur të gjithë duke thënë se shqiptarët nuk e kanë Iënë sht atzënë. Edhe për këtë ajo ka zgjedhur ta b.ëj më së miri një ze*ak .

Ajo shprehet e lumtur me të edhe pse ka pasur shume komente neg*tive.

Ja si shprehet ajo. “Pas lindjes së vajzës Linda ka thënë: Shqiptarët nuk arritën të më Iinin sht atzënë, këtë e bëri “ze*aku i madh”. N djenja është fa ntastike.”

Vajzën ata kanë vendosur ta quajnë Kaimana. nKurse partneri i Lindës, reperi Dawon Edwards pas lindjes së vajzës së tij ka thënë:

Jemi shumë të lumtur dhe të bekuar të njoftojmë se jemi bërë prindër.”