/HABlT korçari në SHBA ndan haIIin me ne: Kam 5 makina, por nuk kam qenë ndonjëherë i Iidhur me ndonjë vajzë…

HABlT korçari në SHBA ndan haIIin me ne: Kam 5 makina, por nuk kam qenë ndonjëherë i Iidhur me ndonjë vajzë…

Shoqëria ka nisur të drejtohet gjithnjë e më shumë tek të shiturit mend në rrjetet sociale dhe kjo kuptohet fare lehtë nga tendenca e postimeve të miqve apo atyre që njohim.

Duke parë preferencat e shumicës së vajzave kohët e fundit, një rast i veçantë rrëfehet për redaksinë tonë nga një djalë nga Korça.

I riu ka deklaruar se megjithëse jeton në Michigan në luks, nuk ka qenë asnjëherë në një lidhje.

Ai shkruan se sa herë është përpjekur nuk ia ka dalë t’i bjerë në sy ndonjë vajze.

Djali kërkon ndonjë ndihmë nga bashkatdhetarët e tij në lidhje me situatën në të cilën gjendet.

Për më shumë ai ka rr;ëfyer me detaje historinë e tij:

Pershendetje .. jam nje djale nga Korca dhe si cdo korcar edhe une jam ne amerike …kam nje probIem … qe e cilat nuk jan parate …falenderoj zotin per kete…Une kam 5 makina 2 Mercedes benz 1 HUMMER 1 FORD edhe 1 cadillac ….
Por probIemi im eshte se nuk po gjej nje vajze qe te jem ne Iidhje .. edhe nuk kam qen ndonjere i Iidhur me ndonje vajze edhe ndihem shum i vetmuar edhe pse kam ven lek….. kam pare shum postime edhe rastin e fundit me djalin me X6 qe e ndiqte mbrapa gocen….. Pse nuk ndodh me mua .kjo gje sa do jam perpjekur … Dua nje mendim nga shqiptaret. nuk me interesojne sha;rjet apo taIIejet ….Flm jeni me te mirët”