December 3, 2023
Lajme

HABlT kuksiani: Pas fe jese zbuIova se ajo kishte qënë e Ιid. hυr me αtë që kam..

Një djalë thotë se sapo i ka dhënë fund fejesës me vajzën që dashuron, pasi kjo e fundit ka patur një histori të me armikun e tij më të madh. Kjo është historia e habitshme e rrëfyer.

“Më në fund u fejova me vajzën që doja me gjithë shpirt. Por gjërat nuk shkuan mirë.

Them më në fund, pasi familja e saj nuk ishte dakord, sepse donin që ajo të përfundonte universitetin një herë dhe pastaj të krijonte familje.

Vajzën në fjalë e njoha në Facebook, u takuam, dolëm, u lidhëm dhe pas 1 vite lidhje vendosëm t’i bënim gjërat zyrtare.

Por kot nuk thonë gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra.

Edhe pse jam kuksian unë e tolerova që ajo kishte patur një histori para meje. Ama nuk më kishte thënë kush ishte ky person.

Marr vesh nga njerëzit që ajo ka qenë e lidhur disa muaj me armikun tim. Them armik sepse ai tipi dikur ka plagosur me thikë kushëririn tim për një sherr ordiner.

Ne hak nuk kemi marrë, ama nuk e durova dot faktin që ai ka prekur të fejuarën time.

Kështu që edhe pse e desha shumë atë vajzë e ndava. Ajo më lutet, por unë e kam ndarë mendjen.

Sepse e njoh veten dhe kurrë nuk do ta kaloj dot këtë situatë.

Zemra më dhemb për të, por mori fund. Më paragjykoni sa të doni, por ajo e dinte historinë e familjes time dhe rrinte nuk bënte zë.

Unë edhe me fëmijë do ta ndaja kur ta mësoja të vërtetën. Tung”, shkruan ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *