/HABlT nëna e 2 fëmìjëve:Jà dredh BURRlT që nga fejesa me të DASHURlN 20 vjet më të ri, por….

HABlT nëna e 2 fëmìjëve:Jà dredh BURRlT që nga fejesa me të DASHURlN 20 vjet më të ri, por….

Kjo grua 29-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë e saj të tradh.tisë me një të dashur. Ajo ka thënë se e tra.dhton burrin me të dashurin 20 vjet më të ri prej kohës sa ishte e fejuar.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

Jam përpiqur që t’i jap fund lidhjes time afatgjatë, por kam pasur marrëdhënie seksuale me të dashurin tim.

Unë jam e martuar dhe kam dy djem të vegjël, por gjendem në situatë kaotike.

Burri im është një baba i mrekullueshëm dhe ne kemi qenë së bashku për tetë vjet. Unë jam 29 vjeçare, ndërsa ai është 30 vjeç.

Ai nuk asnjë ide se unë jam duke pasur aferë seksuale me një mashkull tjetër, gjatë gjithë jetës sonë martesore.

Jam larguar nga i dashuri im vetëm kur kam lindur dy djemtë e mi.

Të dashurin e kam takuar në një qendër tregtare, jo shumë kohë pasi isha fejuar me bashkëshortin tim. Ai erdhi dhe më pyeti për produktet dhe çmimet dhe të gjitha llojet e gjërave.

Derisa unë qëndroja në këmbë me një kolege, ai ishte shumë i këndshëm dhe më tha se I vinte keq që më ka marrë kaq shumë kohë.

Pastaj, më ftoi për një pije për të më falënderuar.

Ai ishte aq i mrekullueshëm sa nuk mund të thoja jo dhe ne përfunduam duke bërë marrëdhënie seksuale në shtratin e hotelit. Më pas, unë u ktheva në shtëpi dhe vazhdova me jetën time. Ai më thërriste sërish dhe bëja justifikime ndaj të fejuarit tim.

Pastaj, kam kaluar një natë të qetë dhe të ndjekur nga një marrëdhënieseksuale e shkëlqyeshme në një hotel me katër yje me të.

U martova vitin vijues, por lidhja jonë e fshehtë vazhdoi. Ai tani është martuar, por thotë se asgjë nuk ka ndryshuar.

E dua shumë atë. Unë e dua burrin tim, por dashuria për të është më shumë si për një mik.

Vendosa qët’I jepja fund lidhjes me të, por i dashuri im më bindi, pasi seksi me të atë natë, ishte më i mirë se kurrë më parë. Motoja e tij është “të jetosh për ditën” dhe kështu bëra një kthesë dhe vendosa: “Pse jo?”

Unë nuk e di se çfarë të bëj. Unë vazhdoj të ndryshoj mendjen time. Unë e di se ajo çfarë po bëj është e gabuar, por e bën jetën time të egër dhe zbavitëse.

Përgjigjja e psikologes:

Ju mund të kaloni periudhën më të mirë të jetës tuaj, por ç’të bëni me burrin tuaj?

Më vjen keq për të. A jeni i sigurt se ai nuk ka ide për lidhjen tuaj?

Edhe nëse ai nuk është i vetëdijshëm për lidhjen tuaj, fakti është se ju nuk jeni duke i dhënë 100 për qind martesës tuaj.

Ju po e shtyni bashkëshortin tuaj në zonën e miqve duke derdhur gjithë energjinë tuaj seksuale në drejtimin e të dashurit tuaj.

Dhe i dashuri juaj nuk mund të të ofrojë fejesë.

Ai është martuar me dikë tjetër dhe rrezikon të përfundosh pa asnjërin.

Ndoshta burri juaj po mbyll sytë tani për tani, por ai nuk do të jetë babai i relaksuar dhe i lumtur që fëmijët tuaj e meritojnë edhe për një kohë të gjatë.

Mos e shikoni të dashurin tuaj dhe mendoni më shumë në martesën tuaj.

Jepni pak kohë nëse mundeni, vetëm ju dhe burri juaj, dhe përqendrojeni vëmendjen tek ai.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

Jam përpiqur që t’i jap fund lidhjes time afatgjatë, por kam pasur marrëdhënie sek.s.uale me të dashurin tim.

Unë jam e martuar dhe kam dy djem të vegjël, por gjendem në situatë kaotike.

Burri im është një baba i mrekullueshëm dhe ne kemi qenë së bashku për tetë vjet. Unë jam 29 vjeçare, ndërsa ai është 30 vjeç.

Ai nuk asnjë ide se unë jam duke pasur aferë se.ksu.ale me një mashkull tjetër, gjatë gjithë jetës sonë martesore.

Jam larguar nga i dashuri im vetëm kur kam lindur dy djemtë e mi.

Të dashurin e kam takuar në një qendër tregtare, jo shumë kohë pasi isha fejuar me bashkëshortin tim. Ai erdhi dhe më pyeti për produktet dhe çmimet dhe të gjitha llojet e gjërave.

Derisa unë qëndroja në këmbë me një kolege, ai ishte shumë i këndshëm dhe më tha se I vinte keq që më ka marrë kaq shumë kohë.

Pastaj, më ftoi për një pije për të më falënderuar.

Ai ishte aq i mrekullueshëm sa nuk mund të thoja jo dhe ne përfunduam duke bërë marrëdhënie s.eksu.ale në shtratin e hotelit. Më pas, unë u ktheva në shtëpi dhe vazhdova me jetën time. Ai më thërriste sërish dhe bëja justifikime ndaj të fejuarit tim.

Pastaj, kam kaluar një natë të qetë dhe të ndjekur nga një marrëdhënie.se.ks.uale e shkëlqyeshme në një hotel me katër yje me të.

U martova vitin vijues, por lidhja jonë e fshehtë vazhdoi. Ai tani është ma.rtuar, por thotë se asgjë nuk ka ndryshuar.

E dua shumë atë. Unë e dua burrin tim, por das.hu.ria për të është më shumë si për një mik.

Vendosa qët’I jepja fund lidhjes me të, por i dashuri im më bindi, pasi s.e.ksi me të atë natë, ishte më i mirë se kurrë më parë. Motoja e tij është “të jetosh për ditën” dhe kështu bëra një kthesë dhe vendosa: “Pse jo?”

Unë nuk e di se çfarë të bëj. Unë vazhdoj të ndryshoj mendjen time. Unë e di se ajo çfarë po bëj është e gabuar, por e bën jetën time të egër dhe zbavitëse.

Përgjigjja e psikologes:

Ju mund të kaloni periudhën më të mirë të jetës tuaj, por ç’të bëni me burrin tuaj?

Më vjen keq për të. A jeni i sigurt se ai nuk ka ide për lidhjen tuaj?

Edhe nëse ai nuk është i vetëdijshëm për lidhjen tuaj, fakti është se ju nuk jeni duke i dhënë 100 për qind martesës tuaj.

Ju po e shtyni bashkëshortin tuaj në zonën e miqve duke derdhur gjithë energjinë tuaj se.ksu.ale në drejtimin e të dashurit tuaj.

Dhe i dashuri juaj nuk mund të të ofrojë fejesë.

Ai është martuar me dikë tjetër dhe rrezikon të përfundosh pa asnjërin.

Ndoshta burri juaj po mbyll sytë tani për tani, por ai nuk do të jetë babai i relaksuar dhe i lumtur që fëmijët tuaj e meritojnë edhe për një kohë të gjatë.

Mos e shikoni të dashurin tuaj dhe mendoni më shumë në martesën tuaj.

Jepni pak kohë nëse mundeni, vetëm ju dhe burri juaj, dhe përqendrojeni vëmendjen tek ai.