/HABlT Sali Berisha, i kërkoj faIje djaIit të Edi Ramës: Unë për djalin e Ramës kam..

HABlT Sali Berisha, i kërkoj faIje djaIit të Edi Ramës: Unë për djalin e Ramës kam..

Ish-kryeministri Sali Berisha ka qenë i ftuar në emisionin “Tempora” në Ora Neës, ku ka folur edhe njëherë në lidhje me debatin që ka patur dikur me Kryeministrin e Edi Rama në Kuvend.

Berisha tha se dosjen që Rama mo;hon djaIin e tij nuk ka publikuar ai por është publikuar në media, por shtoi se nëse do ta kishte do ta përdorte në çdo rast.

Më tej ish-kryeministri shtoi se i kërkon faIje djaIit të Ramës që është përfshirë në këtë histori, që ai vet e quan tron;diitëse.

“Unë e kam përmendur disa herë këtë histori, se ai është një person publik se i ka krijuar një dr amë të birit. Unë për djalin e tij kam respekt, dhe i kërkojë nd;jesë nëse për këtë gjë. Është i ati që përdor dr amën dhe kr imin që ka kryer për t’u vik timizuar. Unë nuk i kam thënë pa e përdorur ai. Nuk ia kam thënë për shkak të të birit.”, tha ndër të tjera Berisha.