syntax error, unexpected '<', expecting end of file

HABlT shkencëtari i NASA-s/ Në malin e Tomorrit, ku Iuten shqiptarët për mrekuIIi ka një gjë të MlSTERSHME, që ka t rembur shkencëtarët

Një misteri i madh ka qarkulluar kohët e fundit në NASA, sipas një ish -punonjësi të këtij institucioni, i cili ka deklaruar në një ambient me miq të tij.

Në Shqipëri dhe me ekzaktësisht në malin e Tomorit ka ndodhur diçka e rëndësishme për NASA.

Sipas tij, aty ka mundësi të madhe që në brendësi të malit të ekzistoj një piramidë e madhe që në brendësi të saj përmban objekte mis terioze.

Sipas tij, satelitet e fuqishëm të NASA kanë zbuluar diçka të tme rrshme nga ai mal

Sipas këtij ish- shkencëtari aty mund të ketë zana×llën jeta tokësore dhe fundin e njerëzimit njëkohësisht…

Vrojtimi që i është bërë me rreze nga sateliti ka treguar se materiali në atë mal nuk është tokësor.

Me tej ai tregon se për shqiptaret ai është një vend i shenjtë dhe se aty kanë ndodh shumë mrekulli, gjë që tregon se aty ka diçka jashtë normales… .

Dhe që ai material që është gjetur aty është shumë i mistershëm sepse mostrat që ka analizuar kanë nxjerr që ky material është i pa njohur deri tani