November 30, 2023
Lajme

HABlT shqiρtαrja në Britani: Dua aziI, atje dυan të më…(emri)

Një emigrante shqiptare në Britaninë e Madhe, e cila ka kërkuar që të përfitojë aziI në këtë vend, ka paraqitur si argument diçka të pazakontë.

Daniela Prenga, udhëtoi fillimisht për në Hungari dhe më pas drejt Britanisë së Madhe, pasi në Shqipëri kërkonin ta martonin pa dë;shirën e saj.

Tashmë ajo është bashkuar me të das;hurin e saj, me të cili ka dhe fëmijë.

Por, 26-vjecarja përdori një pasaportë faIse për të shkuar në Britani dhe për këtë është dë nuar me 90 orë punë të papaguar.

Historia e saj nis prej vitit 2015 kur u dë bua nga Britania pasi u kap iIegalisht.

Një vit më pas, ajo mori një pasaportë në Hungari për të shkuar sërish në Britani, ku kishte të da;shurin. Por, sërish u zbuIua.

“Ata ishin të gatshëm të përdorin fo;rcën për të pranuar martesën”, është shprehur Prenga duke kërkuar aziI në Britani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *