/HABlT shqiptarja që jeton në Zvicër, nuk më mjafton vetëm BURRl por dua edhe …

HABlT shqiptarja që jeton në Zvicër, nuk më mjafton vetëm BURRl por dua edhe …

Përshëndetje stafi, dua të ndaj me ju një histori timen.Jam Lendita 35 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në zvicerr por jetojë edhe në Zvicerr.

Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri.

Nuk më mjafton vetëm burrl. Me besoni jam e ndershme nuk dua ta tra.dhtoj por vetëm një argëtim të vogël dua ta bëj.

Ndëgjojeni edhe një rast time.

Qe dy vite skemi mardh.enje in.time me ak.uzon se e tra.dhetoj me kojshine, mbeta shtatezen por burri dojke qe un te heq femijen ndersa un nuk deshirojsha dhe u lutsha se mos po me ndodh.

Une ka koh qe nuk kam ber dhe nuk e di edhe sa koh do te rri keshtu por nuk mundem me beson me duhet nje djal shum shum i sinqert.