syntax error, unexpected '<', expecting end of file

HABlTEN DENTISTËT NGA AJO ÇFARË I KA NXJERRË NGA GOJA NËNA FËMlJËS SË SAJ

Kjo nuk është diçka që mund ta shikoni çdo ditë. Ajo që ka ndodhur është shumë e thjeshtë, edhe pse disi e pështirë.

Ky djalë i vogël në moshë, ka qejf të hajë thonjtë dhe ato i janë futur në pjesën e krijuar si xhep mes dhëmbëve të qumështit dhe atyre që janë duke dalë.

Mamaja e djalit ka postuar videon në Facebook.

Ajo ka bërë një paralajmërim për të gjitha nënat e reja që të mos i lejojnë fëmijët e tyre të hanë thonjtë, pasi mund ta pësojnë kështu.

“Kale gjithmonë i ka ngrënë thonjtë. Duke i kontrolluar gojën vura re diçka të bardhë tek dhëmbët e tij. Mora një pickatore dhe hoqa të bardhën.

Kur e pashë dukej si një thua. Vazhdova të kontrolloja dhe nxora jashtë 4 të tjerë.

Kërkova sërish në gojë dhe gjeta zona ku im bir grumbullonte thonjtë. I kam nxjerrë plotë 27 thonj nga goja. Dentisti nuk kishte parë kurrë diçka të tillë.

Zbuluam se pasi Kale i pret thonjtë nga gishtat, i fut ato në gojë dhe luan gjatë gjithë kohës. Ato ngecin në mish dhe ai nuk e kupton. Mos i lini fëmijët tuaj të hanë thonjtë”, – thotë gruaja.

Shikoni videon më poshtë për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë më konkretisht.