“Hajde bëjmë në Kuvend, aty q*hen të gjithë”, deputetit shqiptar i daIin mesazhet PRlVATE me një femër: Do e bëjmë ..

0
388

Deputetit Kujtim Gjuzi i është publikuar një bisedë me një vajzë, të cilës i premton favore në këmbim të marredhenieve intime.

Video është publikuar nga ana e faqjes në Facebook ‘’denonco”, ku mes të tjerave një adresë në emër të Gjuzit në Instagram, i premton një vajze se do ti jepte akreditim në Kuvend, në këmbim të s.e.ksit.

Sipas Gjuzit në Kuvend të gjithë deputetët kryejnë marrëdhënie s e k suale, madje në një moment ai flet se vajzës, e cila mbetet anonime, do ti mundësonte hyrjen dhe në presidencë.

Në një moment gjatë bisedës Gjuzi i propozon vajzës që të bëjnë treshe me presidentin Meta,

për të cilin thotë se e ka mik, pavarësisht kundërshtive politike që kanë mes tyre.

VIDEO KETU