/Hajde Iuks hajde, shikoni çfarë super viIe paska Fatos në mes të Tiranës, do habĺteni se paska komshi dy më të….

Hajde Iuks hajde, shikoni çfarë super viIe paska Fatos në mes të Tiranës, do habĺteni se paska komshi dy më të….

Ish-kryeministri Fatos Nano dhe Xhoana Nano, të cilët u njohën që në fillim të vitit 2000, për t’u lidhur në martesë pas dy vitesh.

Ata kane nje rezidencë mes Tiranës. Gjithsesi, komshinjtë e rinj të çif tit Nano janë biznesmeni Zamir Mane dhe Aleksandër Frangaj i TV Klan,

ndërkohë që thuhet se në këtë zonë kanë investuar paratë e tyre edhe politikanë e biznesmenë të tjerë.

Ndërsa nëse u referohemi rezidencave, ku ka zgjedhur të jetojë Fatos Nano gjatë gjithë karrierës së tij politike,

kujtojmë se ai i ka anashkaluar privilegjet e postit, duke vendosur të banojë atje ku ka pasur dëshirë dhe jo në rezidenca qeveritare.

Nga viti 1991, që kur u zgjodh kryetar i Partisë Socialiste dhe deri në vitin në vitin 2002, kur rimori postin e Kryeministrit, ai ka jetuar në një apartament pranë prindërve.

Ndërsa në kohën kur u martua me Xhoanën dhe deri në lënien e këtij posti,

e njëkohësisht atë të ish-kryetarit të Partisë Socialiste në vitin 2005, Nano zgjodhi të jetonte jashtë protokollit qeveritar.

Në atë vit, banesa e tyre ishte një apartament me sipërfaqe të madhe në katin e fundit të një pallati te Shallvaret, pak metra larg Drejtorisë së Përgjithshme të Albtelekomit.

Pas largimit nga skena politike e Nanos, çif ti u zhvendos në Austri, për të bërë një jetë mes

Tiranës dhe Vjenës deri 3-4 muaj më parë, kur ata vendosen në vilën e tyre të re, rreth 6 km larg qendrës së Tiranës.