/HAJDUTl FUTET NE SHTEPINE E NJE NENE TE VETMUAR PER TE VJEDHUR POR AJO QE BEN ATY DO TJU HABlSË

HAJDUTl FUTET NE SHTEPINE E NJE NENE TE VETMUAR PER TE VJEDHUR POR AJO QE BEN ATY DO TJU HABlSË

Haj*duti futet ne shtepine e nje nene te vetmuar per te vje*dhur por ajo qe ben aty do tju habis.

Nje ha*jdut ne qytetin e Rrogozhines futet tek shtepia e nje nene te moshuar pasi pa qe ajo nuk ndodhej aty.

Pasi kontrolloi mire neper shtepi ai nuk gjeti gje pervec se nje kulete me pak te holla.

Pasi u lodh duke gerrmuar ne shtepi ai ulet ndez nje cigare ben nje kafe turke dhe hap televizorin per tu shplodhur.

Pasi pi disa cigare ai i shkund ato ne tavullen e gjendur perball per te mos i ber pis shtepine nenes qe jetonte e vetme.

Dhe pas piu disa cigare ai konsumoi nje molle duke i qeruar dhe lekuren. E ze gjumi ne kolltuk dhe kur vjen mengjesi ai largohet.

Me vone vjene nena ne shtepi por nuk habitet nga rremuja por nga tavulla e mbushur me duhan dhe mollen e qeruar dhe filxhanin e kafese pasi ajo nuk pinte duhan dhe nuk kishte ngren molle.

Ha*jdut me i edukuar se ky nuk eshte pare ne historine e vje*dhjeve boterore.