Lajme

“HAJT MA MERR N’G*J!”, PJESHKA TlRANASE E INSTAGRAMIT PRANON TË LlDHET ME DJALIN PASANlK, AI E BËN PËR UJË TË FTOHTË

Shpesh vajzat shqiptare si kriter për t’u lidhur me një djalë marrin numrin e makinave të tij.

Ky është mentaliteti që ka kapluar shumicën e të rejave shqiptare që gjithnjë e më shumë po priren drejt gjërave materialiste.

Padyshim që numri i vajzave që gjykojnë një djalë nga ana njerëzore është i pakët, por pa çudi që ekzistojnë.

Rasti i mëposhtëm është trajtim i këtij mentaliteti dhe “kapjes” së një vajze të vështirë.

Një djalë i njohur në Instagram i ka propozuar një vajze e cila ishte fiksuar me fotot që ai postonte dhe ajo ka pranuar direkt.

Siç duket edhe në bisedë ai ka qenë thjesht duke e provokuar, pasi më pas ka përdorur një fjalor shumë të rëndë ndaj saj.

Ashtu siç është zhdukur gjykimi njerëzor i vajzave ndaj djemve, po ashtu ka avulluar respekti i djemve për vajzat.

Ku po shkon kjo rini!