/HARR0l që ka tavoIinë prej xhami, prezantuesja hap kë mbët më shumë se ç’duhet/ VIDEO

HARR0l që ka tavoIinë prej xhami, prezantuesja hap kë mbët më shumë se ç’duhet/ VIDEO

Gazetarja televizive italiane në TG 5, ishe ulur para një tavoline qelqi dhe këtë fakt e kishte harrua r krejtësisht.

Po të ishte e vetëdijshme se tavolina është e tejdukshme me siguri që shikuesve nuk do iu dhuronte skenen e pamjes së hapësirës nd ërm jet këm bëv e të saj.

Tridhjetëetetë vjeçarja Constanza Calabrese, tregoi më shumë se që donte, ndërsa klipi që është krijuar pak muaj më pare vetëm tani është bërë viral.

Shikoni veprimin e prezantueses së famshme italiane…