/Harroi ditaren hapur, kur kthehet gjen 15 mijë bletë në makinë

Harroi ditaren hapur, kur kthehet gjen 15 mijë bletë në makinë

Një burrë kishte dalë për të bërë pazare në New Mexico, por kur u kthye në makinë, pa se ajo ishte mbushur me 15 mijë bletë,

të cilat ishin future nga dritarja e hapur që e kishte harruar për 10 minuta, derisa ishte në market.null

Burri që nuk është identifikuar nga New York Times, ka shpjeguar se si ishte habitur kur pa “mysafirët e paftuar”, që e kishin pushtuar pjsën e pasme të mjetit.

“Pashë i habitur, nuk dija çfarë të bëja, i telefonova policisë”, ka thënë Jess Johnson që me profesion është zjarrfikës dhe që ishte personi i parë që i doli në ndihmë.