/HARROJENl TERMETlN, METEOALB paraIajmëron STUHl dhe rr ebeshe shiu, ja si do jetë moti

HARROJENl TERMETlN, METEOALB paraIajmëron STUHl dhe rr ebeshe shiu, ja si do jetë moti

Rr.ebeshe shiu dhe st.uhi-afatshkurtra ere do te perfshijne vendin ne oret e pasdites dhe deri mengjesin e se martes.

Kjo situate e motit mbetet prezent deri ne mesditen e neserme KUR pritet dobesim i ndjeshem i intensitetit te shirave.

Era do te jete e fo.rte me shpejtesi mbi 65 km/h duke sjelle pr.obleme ne brigjet detare.

Ky eshte para.shikimi qe ka publikuar sot Meteoalb, pas te.rmetit te se shtunes qe shk.aktoi p.anik tek shqiptaret.