/HËNGRl darkë mirë e mirë, vlonjati lKËN pa paguar faturën duke m ashtruar stafin e restorantit në Sauk

HËNGRl darkë mirë e mirë, vlonjati lKËN pa paguar faturën duke m ashtruar stafin e restorantit në Sauk

Ma;shtrimi është një fenomen që ndodh rë;ndom në Shqipëri, sidomos kohët e fundit.

Më e çuditshmja është se ky fenomen po ndodh më shpesh nga personat të cilët nuk janë të varfër ekonomikisht. Rasti që do t’ju paraqesim më poshtë e vërteton këtë gjë.

Një den;oncim i ardhur në redaksinë JOQ Albania, nga stafi i restorantit, thotë se çifti i cili ka darkuar, kanë porositur një darkë të shijshme me fileto primo viçi, verë primitivo dhe çfarë kanë dëshiruar tjetër në tavolinën e tyre.

Djali vlonjat është larguar pa e paguar faturën.

Ai e ka mas;htruar kamarierin dhe recepsionistin duke u thënë se do paguante me kartë krediti dhe i ka shpërqëndruar duke u kërkuar t’i paketonin një pjesë të ushqimit pasi do e merrte në dhomë.

Edhe nga pamjet e mbërritura nga ambientet e brendshme të restorantit, duket se djali i cili ka kryer mas;htrimin, nuk është në gjendje të keqe ekonomike.

Djali u ka thënë se e dashura e tij ishte angleze dhe se nuk kuptonte shqip. Ai është larguar nga restoranti me makinën e tij ngjyrë të kuqe, ku kamerat e sigurisë kanë fiksuar të gjitha momentet.

Den;oncimi ka ardhur nga stafi i restorantit, ku u bëjnë thirrje edhe të tjerëve që të kenë kujdes nga ky person, pasi mund të bien pre e mas;htrimit të tij, ashtu siç ka rënë edhe stafi i këtij restoranti në Sauk.