/Hiqeni prej mendësh, asnje D0KT0R nuk ua tregon: Ja se si të kųroni tiroiden vetëm me 1 përbërës

Hiqeni prej mendësh, asnje D0KT0R nuk ua tregon: Ja se si të kųroni tiroiden vetëm me 1 përbërës

Pra, nëse pini ujë limoni në mëngjes me stomak bosh do t’ju ndihmojë të pastroni trupin tuaj nga të gjitha toksinat e dë.msh.me dhe të humbni peshë përgjatë rrugës.

Duhet të pini ujë me limon çdo mëngjes, për shkak të 2 efekteve pozitive- është shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t’u bërë dhe e dyta: është jashtëzakonisht e dobishme!

Ju vetëm duhet të bëni këtë: shtrydh ½ limon në një gotë ujë të vakët në mëngjes dhe ta pini para mëngjesit.

10 arsye të mira, pse duhet të pini ujë limoni në mëngjes, në stomak bosh. 1.Përmirëson tretjen.

2.Ndihmon për të humbur peshë. 3.Pastron lëkurën. 4.Fuqizon sistemin tuaj imunitar. 5.

Zovëlon dhi.mb.jen. 6.Balancon nivelet e pH.

7.Rrit energjinë. 8.Luon infe.ksi.onet e fytit. 9.Kontrollon presionin e lartë të gja.kut. 10. Zhduk infe.ksi.onet e traktin urinar.