/Historia e 33-vjeçares: U martova me burrin që doja, por tani zbulova tra.dhtinë e tij me…

Historia e 33-vjeçares: U martova me burrin që doja, por tani zbulova tra.dhtinë e tij me…

Kam kontrolluar së fundmi telefonin e bashkëshortit tim dhe duket qartë se ai po më tra.dhton. Ai ka një ma.rrëdhënie jashtëmartesore me një femër, për të cilën thotë se ishte vetëm një mike e mirë.

Kështu e nis letrën një 33-vjeçare drejtuar Deidre të “The Sun”:

Mesazhet dukeshin se ishin da.shurie, ata flasin për këngën “e tyre” dhe ishte e qartë se kishte qenë shumë intensive – fizikisht dhe emocionalisht.Madje ndjenjat e tyre për njëri-tjetrin kalojnë më shumë se një dekadë, e për këtë gjë nuk kam dyshuar asnjëherë.

Në momentin që dëshironim që të bënim fëmijë, kuptuam se ai ishte steril. Që nga ai moment, ma.rrëdhënia e vështirë sek suaIe u bë e pakuptimtë për mua.Ndërkohë bashkëshorti im dilte me këtë shoqen për drekë derisa burri i saj e ndaloi atë. Ai dyshoi se diçka po ndodhte.Por burri mua më siguroi se nuk ishte aspak e vërtetë, e duke qenë se unë nuk jam xheloze e pranova atë që më tha ai.

Por kur pashë një mesazh ku shkruhej “më mungon”, nisa të dyshoja. Por edhe pas kësaj ai e mohoi se ka një lidhje me të dhe unë sërish e besova.Pas disa kohësh burri im e pranoi se ishte i da.shuruar me të, por tha se asgjë fizike nuk kishte ndodhur mes tyre dhe ata nuk takoheshin më.Por tani kam zbuluar se ai takohet sërish me miken e tij, e unë nuk di se çfarë..