/Historia e 33-vjeçarit: Gruaja dhe e dashura janë shtatzënë, kam FRlKË se do më shkatërrohet jeta

Historia e 33-vjeçarit: Gruaja dhe e dashura janë shtatzënë, kam FRlKË se do më shkatërrohet jeta

Jam një burrë 33-vjeçar dhe kam një pr o bl em shumë të madh, pas një nate me një femër mora vesh se është shtatzënë.

Kështu e nis letrën e tij 33-vjeçari drejtuar psikologes të “The Sun”, duke i kërkuar një këshillë. Ja çfarë shkruan ai në letër:

Bashkëshortja ime është 30 vjeçe dhe jemi bashkë prej tetë vitesh.

Dëshironim shumë një fëmijë dhe nuk po vinte, prandaj unë h u mba edhe dëshirën për s .e ks.

Një ditë erdhi një grua për të punuar te firma ime gati një vit më parë. Ajo ishte e qartë në gjërat që donte dhe ne nisëm duke fl irt uar.

Pas një takimi në një lokal përfunduam duke bërë s .e. k s, por që të dy pranuam se kjo gjë nuk duhet të ndodhte më.

E kisha ha rruar këtë histori, kur javën e kaluar më telefonoi duke më thënë se ishte shtatzënë dhe se fëmija ishte i imi.

Ndërkohë bashkëshortja ime ngeli shtatzënë përmes IVF dhe unë nuk e di se çfarë të bëj, kam fr ik ë se mos më s hk tër r o het martesa.