/Historia e rrallë: Vajza nuk Iindte fëmijë, nëna 51-vjeçare vendos të bartë fëmijën e saj

Historia e rrallë: Vajza nuk Iindte fëmijë, nëna 51-vjeçare vendos të bartë fëmijën e saj

Të kesh një fëmijë pritet shpesh me një tingull emocionesh. Ardhja e një foshnje shtyn prindërit e ardhshëm të përgatiten për të mirëpritur një anëtar të ri në familjen e tyre. Sidoqoftë, disa faktorë që janë jashtë kontrollit tonë mund të ndërhyjnë në këtë dëshirë. Midis tyre, problemet e fertilitetit që prekin shumë çifte.

Për fat të mirë, shkenca ofron alternativa të tjera për ata që dëshirojnë të konceptojnë. Breanna dhe burri i saj Aaroni janë në mesin e tyre. Falë një nëne surrogate që nuk është askush tjetër përveç nënës së nuses, ata do të jenë në gjendje të realizojnë ëndrrën e tyre për të pasur një fëmijë. Historia e tyre lëvizëse u transmetua nga programi Good Morning America .

Breanna, një dentist femër e re, u martua me Aaron në vitin 2016. Cifti menjëherë dëshiruan të kishin një fëmijë. Sidoqoftë, kishte një karakteristikë urgjente për situatën e tyre: Gjyshi i nuses ishte i sëmurë rëndë dhe ajo dëshironte që ai të mund të shihte nipin e saj të madh.

Përkundër dëshirës së tyre, çifti ende nuk mund të bëhej natyralisht dhe për këtë arsye vendosën të shohin një specialist të fertilitetit. Pas disa përpjekjeve, Breanna dhe Aaron më në fund vendosin se do të jetë Julie Loving, nëna e nuses që do të mbaj fëmijën e tyre. Në moshën 51 vjeç, ajo do t’u ofrojë atyre një dhuratë të paçmueshme.

Një problem i pjellorisë
E gjitha filloi pas martesës së çiftit të ri. Prioriteti për dy të porsamartuarit është menjëherë i qartë: ata duan një fëmijë sa më shpejt të jetë e mundur. Entuziazmi i tyre për fat të keq nuk është i mjaftueshëm për të përmbushur këtë dëshirë dhe pasi provuan një vit të tërë të procesimit të natyrshëm, Breanna dhe Aaron vendosin të këshillohen me një specialist të fertilitetit .

Kjo pasohet nga përpjekje të shumta për fekondim në vitro, opera cione kirurgjikale dhe abo.rte të shumta. Mjeku më në fund i shpjegon çiftit të ri se mitra e Breanna-s nuk mund të tolerojë shtatzëninë. Përballë këtij vëzhgimi të hidhur, mjeku këshillon çiftin të marrin në konsideratë gestacionin nga të tjerët.

Një gjyshe
Në Shtetet e Bashkuara, gjetja e një zëvendësuesi përmes një agjensie mund të kushtojë deri në 89,000 €. Një shumë e konsiderueshme që e shtyn çiftin të kërkojë një person të afërt, dhe kjo nuk do të jetë askush tjetër përveç Julie, nëna e Breanna. Pa asnjë hezitim, ajo vullnetarisht ndihmonë vajzën dhe burrin e saj.

Megjithë një moshë mjaft të lartë për shtatzëninë, 51-vjeçarja nuk heq dorë: “Kam vrapuar 19 maratona dhe shumë triathlona” para se të shtoja: “E dija që fizikisht mund ta bëja. Për më tepër, unë kam pasur dy shtatzëni mjaft të thjeshta me dy fëmijët e mi. ”

Breanna ishte mjaft skeptike në lejimin e nënës së saj të mbante fëmijën e saj , por ajo ende do të jetë e bindur. Pas një takimi me mjekun, ai është i mahnitur nga gjendja shëndetësore e patëmetë e të pesëdhjetave. Kështu që vendimi është marrë.

Disa muaj më vonë, nëna mbart më në fund fëmijën e çiftit të ri dhe lindja është caktuar për muajin Nëntor. Megjithë entuziazmin e lajmit, çifti mbetet në roje duke pasur parasysh numrin e abor.teve që ata kanë përjetuar tashmë. Sidoqoftë, pasi u ishte zbuluar se ajo ishte një vajzë e vogël, ata nuk mund ta fshehin gëzimin e tyre me idenë për tu bërë prindër.

Sot, ata po përgatiten për të mirëpritur fëmijën e tyre dhe gjyshja e saj madje përgatit një libër të vogël për të, për t’i treguar asaj se sa luf.toi familja e saj për ta lindur.