/Hiti i verës 2020: Edi Rama b*thën na çau!

Hiti i verës 2020: Edi Rama b*thën na çau!

Duket se hiti i verës 2020 është përgatitur dhe autorësinë e mban drejtuesi i televizionit “Zjarr”, Ismet Drishti.

Ai ka bërë një klip muzikor në të cilin i referohet kryeministrit Rama duke thënë: Edi Rama na çau b*thën ndërsa ka marë motive nga kënga e njohur italianë “Bella ciao”.

Ai pritet që mbrëmjen e sotme në emisionin “Shkruaj në akull” të bëjë publik hitin e verës.

Drishti në tekstin e këngës thotë se Edi Rama është e keqja e Shqipërisë ndërsa përmend oligarkët dhe po ashtu periudhën e gjatë të izoIimit prej rregullave të vendosura për ka:rantinën prej tij.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1590165856452