/HlQEN sikur jane miIionera! Djemte e Perputhen kapen mat si pabuksa, ZHVlSHEN neper parkingje

HlQEN sikur jane miIionera! Djemte e Perputhen kapen mat si pabuksa, ZHVlSHEN neper parkingje

Djemte dhe vajzat e Perputhen jane mbushur ne followersa ne Instagram, ne reklama por edhe ne Giveaway te ndryshem.

Nisur nga keto duke i pare nga jashte mendon se ata jane duke bere jete luksoze.

Por ne fakt jo, edhe pse te njohur tashme ata vazhdojne te bejne nje jete me sakr ifica.

Jeta e televizionit i ka keto sak rifica ne fakt, ja si pershembull te vishesh rrugve e te futesh te dalesh si zotri ne ekran.

Kryefjala.com ka zbuluar disa foto te Eminit dhe disa djemve te tjere, te cilet jane duke u veshur ne nje parking. Ata nuk e kane problem te zh vishen e vishen si te ishin ne shtepi.

Ne fakt mund te ishte veshur edhe ne makine po ky eshte tjeter muhabet.