November 30, 2023
Lajme

HlSTORIA e 23-υjeçares: Jam e shk atërrυar, nuk ndaIoj së shikuari videon ku i DASHURl im b. ën s… ks me…

E dashur Deidre,

Unë dhe i dashuri im kemi më shumë se 1 vit që jetojmë bashkë dhe kjo vajzë erdhi te ne, pasi shoku që kishim më parë vendosi disa muaj më parë që të shkonte në një tjetër shtëpi.

Unë dhe i dashuri jemi nga 23 vjeç, ndërsa ajo 21. Që në fillim dyshova se ajo pëlqente të dashurin tim, por asnjëherë nuk besova se ai mund të më t radhtonte.

Nuk mund ata besoja kur i pashë ata të dy në shtrat teksa bënin s eks. Tani e kam të pamundur që të mendoj rreth diçkaje tjetër dhe vazhdoj duke parë atë regjistrim.

Ata të dy nuk e dinë se unë e kam marrë vesh për lidhjen e tyre, e nuk ia kam idenë se si ta menaxhoj situatën.

Përgjigja e psikologes:

Nuk mendoj se gjërat mes teje dhe të dashurit tënd kanë qenë mirë para se të vinte kjo vajza e re.

Unë dyshoj se gjërat ishin vërtet në rregull në marrëdhënien tuaj, para se të vinte kjo vajza e re.

Nuk e di, por diçka iu ndalon që të përballeni me të edhe pse ai po ju tra.dhton me një femër tjetër.

Fillimisht ndalo së shikuari atë regjistrimin ku janë i dashuri dhe 21-vjeçarja duke bërë s eks, pasi po shkatërron vetën ashtu.

Tregoni të dashurit të vërteten dhe thuaj se ose duhet të rifitojë besimin tuaj, ose do të ndahesh nga ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *