/HlSTORl Shqiptare: Dola një natë në oborr, kur ç’të shoh? Kunata më BËRl të DRlDHEM kur e pashë

HlSTORl Shqiptare: Dola një natë në oborr, kur ç’të shoh? Kunata më BËRl të DRlDHEM kur e pashë

Një vajzë ka zbuIuar se gruaja e vëllait tra dhëton këtë të fundit. Vajza thotë se tra dhëtinë e ka zbuluar vetë një natë kur e ka zënë ku;natën me një tjetër. Kjo është historia e rr;ëfyer.

“Jam shumë e mër;zitur dhe kjo diIemë po më merr fry;mën.

Jam një vajzë pukjane dhe kam një familje të mrekullueshme. Kam një vëlla që s’ma ka kush, me punë të mirë dhe një shkollë që e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale.

Por në Tiranë u njoh me kunatën dhe u martuan. Ajo nuk i afrohet kërkund vëllait tim, por që të mos ja prishnim ne asnjëri në familje nuk dolëm kundër kësaj lidhjeje.

Vëllai ka 5 muaj që ka shkuar jashtë vendit për një tip masteri dhe nusja e tij jeton me ne këto muaj.

Një natë dëgjova zhurma në oborr. Thashë çfarë të ketë bërë va;ki.

Dal dhe kur dëgjoj kunatën duke folur në telefon me një djalë që e kishte emrin Miri. Kjo i thoshte pa pikë tu;rpi në shtëpinë tonë: O Mir qa;fsha mamin vetëm ty të dua, por m’ka zënë halII s’kam ç’të bëj…

Jam dri;dhur e tëra kur dëgjova këto gjëra.

Atë e kemi pritur si vajzën e shtëpisë. Tani ndihem shumë keq. Akoma u bënë 3 javë nuk kam folur me askënd për atë që kam zbuluar. Nuk di çfarë të bëj…

Kam fr;ikë se vëllai do të mendojë se po ja bëjmë kastile. Ose ajo do të nisë të bëjë skena e mamin e babin i kam me te;nsion e s’dua t’më sëm;urën.

Më thoni ju lutem si të veproj. Ajo pa pikën e tur;pit flet e qesh me mua…kurse unë po vd. es nga in;ati…”, shkruan ajo.