November 30, 2023
Lajme

HlSTORlA/ 24-υj.eçαrja ndαhet nga I DASΗURl pas 7 vitesh, për një javë ajo b. έri …ks me…

Kur del nga një lidhje shumë vjecare, me siguri mezi e merr veten, për shkak se je mësuar me atë person dhe të duket sikur nuk bën dot gjë pa të më në këtë jetë.

Megjithatë, ka gra që e kalojnë këtë periudhë duke u hedhur sa në krahët e një mashkulli e të një mashkulli tjetër.

Nadia Bokody është vajza e cila ka rrëfyer eksperiencën e saj se.ksuale me 7 burra të ndryshëm brenda një jave.

Eksperiencë që e provoi pasi i dha fund një lidhjeje 7-vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *