syntax error, unexpected '<', expecting end of file

HlSTORlA e 30vjeçarit: Mu hodh SlPËR shoqja e ngushtë e gruas më kaIoi

Letra e nje 30 vjecari, drejtuar psikologes se The Sun

“Unë jam treguar njeriu më idiot… Prej 5 vitesh jam i martuar me një grua të bukur, të ëmbël dhe që e duam njëri-tjetrin shumë.

Por një natë kur një shoku im organizoi një festë për ditëlindje, ku veç të tjerëve ishte edhe shoqja e ngushtë e gruas time.

Ajo sapo është ndarë nga i dashuri i saj, ndërsa me në ka pasur gjithmonë një raport të afërt miqësorë. Atë natë pas festës, unë shkova të pi një gotë tek dhoma e ndjenjës së shokut tim sepse nuk po më zinte gjumi. Kur shkova aty ishte dhe ajo duke qarë. E pyeta se çfarë kishte por ajo m’u hodh sipër, filloi të më përqafonte dhe më pas të më prekte.

Kaq më mjaftoi që të humbja mendjen dhe të mëkatoja duke tra.dhtuar gruan time të dashur. Të nesërmen në mëngjes nuk fola asnjë fjalë dhe shmangia takimin me shoqen e saj.

Më pas ajo më dërgoi një mesazh duke më thënë se ishte një gabim dhe se nuk do t’i tregonte gruas time.

Por unë ndihem shumë keq dhe në faj për atë që kam  bërë dhe dua shumë që t’ia tregoj gruas dhe t’i kërkoj falje, por kam frikë se nuk do ta pranojë…”

Përgjigjja e psikologes:

“Është logjike që ndihesh në faj.

Është e rëndësishme që ta kesh kuptuar gabimin  dhe të mos duash më ta përsërisësh. Nëse e mendon kështu, atëherë mos e rreziko lidhjen tënde por thjeshtë mos e tra.dhto më kurrë bashkëshorten të cilën kaq shumë e do”.