/HlSTORlA: “E bëra me puntorin e BURRlT tim hidrauIik, por më vjen keq se…”

HlSTORlA: “E bëra me puntorin e BURRlT tim hidrauIik, por më vjen keq se…”

Burri im eshte hidraulik, puna e tij po shkon mirë, dhe shpesh herë punëson njerëz të rinj. Vitin e kaluar mori një nxënës për ta mësuar. Unë jam 33 vjeç, ai është 37 vjeç.

Por ai punon me orë të gjata dhe stresi shpesh nga lodhja nuk ndihet shumë në formë. Kemi tre fëmijë por shpesh ndjehem si prind i vetëm.

Jeta jonë s.eksuale përfundoi pasi lindi fëmija ynë i tretë. Nxënësi i tij i ri më tërhoqi vëmendje shumë.

Ai jeton afër shtepise sone dhe vjen çdo mëngjes tek ne ku takohet me burrin tim dhe ikin në punë. Cdo mengjes u bëj kafe dhe bisedoj më nxënësin e tij në kuzhinë.

Një ditë burri im nuk ishte dhe mes nesh nisen ngacmimet. Ai më tha se ishte bukur që më shihte duke qeshur – pasi zakonisht dukem shumë e mjerueshme – dhe duhet ta bëj atë më shpesh.

Ai filloi të vinte çdo ditë tek shtëpia ime në orën e drekës për “të më gëzuar”, ose kështu thoshte ai.

Një ditë u puthëm – pastaj përfunduam duke bërë s.eks.

Ai është një d.ashnor shumë i mirë dhe është e mrekullueshme të ndjehesh e pëlqyer nga dikush. Ndihem keq për burrin tim se edhe pse e dua si njeriu, unë nuk jam më e dashuruar me të.

Unë po krijoj ndjenja për këtë djalë të ri, megjithëse e di se është thjesht një argëtim për të.