Lajme

HlSTORlA e Xhulias: “Isha 20 vjeç kur ai më Ia me barrë”! Më fshehu prej nuses së tij, por ..

Kjo është historia e Xhulias, një vajzë 20 vjeçare nga Palermo e Italisë e cila si për çudi u dashurua me një zotëri më të madh, i cili nuk u tregua i drejtë.

Xhulia e kishte njohur zotërinë, kur ajo punonte në një fast food dhe ai ishte vetëm 40 vjeç, i martuar po jo me fëmijë,

Në fillim burri kishte shfaqur shenja interesi, duke u afruar dita ditës me bukuroshen simpatike, e cila gjente shumë të përbashkëta tek ai, edhe pse mosha i ndante me shumë gjëra.

Erdhi një moment që së bashku ata u lidhën shumë dhe ajo nuk bënte dot pa e parë përditë Klaudion, ndërsa atij i duhej të shpikte sa më shumë situata për të luajtur me dy porta.

Nga njëra anë i duhej të bënte bashkëshortin e devotshëm, edhe një burrë simpatik dhe të mrekullueshëm në fis, ndërsa nga ana tjetër duhet të luante “romantikun” në lidhjen e fshehtë me Xhulian.

Xhulia ra aq brenda në këtë dashuri sa një ditë i kërkoi Klaudios të bëhej bashkëshortja e tij, por ky i fundit i tha se kishte në dorë disa çështje për t’i zgjidhur dhe martesa nuk ishte gjëja më e mirë për momentin.

Një ditë, Xhulia mësoi se kishte mbetur me barrë me Klaudion dhe në këtë pikë vajza i kërkoi atij që të hedhin hapin e madh, pasi nuk kishin çfarë të prisnin më.

Por, lajmi i shtatzënisë ishte si një “trag jedi” për Klaudion, i cili në fillim i tha Xhulias se do të martohej me të, por vetëm me një kusht. Ai i tha se ajo duhet të ikte në Cuneo, në një vend të vogël larg Palermos, pasi ai kishte blerë një shtëpi në atë qytet.

Ai i tha se do të mbyllte një çështje shumë të rëndësishme financiare në Palermo dhe më pas do të bashkohej me familjen e tij të re dhe do të kurorëzonin dhe martesën.

Klaudio i kërkoi vetëm një nder Xhulia dhe këtë e bëri me një dinakëri të madhe. Ai i tha se kur të lindë fëmija, ai kërkonte prej saj t’i dërgonte një kartolinë ku të shkruhej “Erdhi Bebushi Boss” dhe ai i tha se sapo të merrte kartolinën do t’i dërgonte një shumë gjigande parash.

Vajza e brishte dhe e pafajshme e dëgjoi dhe shkoi në Cuneo, ku kohë më pas lindi edhe djalin të cilin e quajti Matteo.

Por, një ditë si për çudi dhe si të ishte e shkruar nga fati, ajo takoi një mikeshë të vjetër të cilës i foli për Klaudion dhe i tregoi edhe foton e tij.

Fati është i çuditshëm e dini?

Mikesha që e njihte fare mirë Klaudion i tha Xhulias se ky i fundit ka prej vitesh një grua dhe një familje dhe se ai nuk kishte ndërmend ta linte gruan, thjesht Xhulian e kishte “paketuar” sa më larg për të shmangur ska ndalet e mundshme.

Në këtë pikë Xhulia vendosi të marrë hak dhe iu kujtua kartolina që do të shkëmbente në favor të shumës gjigante financiare.

Ajo shkroi: “Bebushi lindi dhe si për çudi ka nevojë për shumë shumë shumë shumë BOSS-a, ndaj dhe mendohu mirë”.

Sapo mori në dorë kartolinën, Klaudio e kuptoi se Xhulia kishte marrë vesh gjithçka dhe kërkesa e saj tashmë ishte një shumë e madhe parash që ai duhet të dërgonte jo vetëm për momentin, por për të gjithë pjesën e jetës së tij.

Klaudio kujtoi se po bën një lojë me bukuroshen e cila kërkonte thjesht një jetë më të mirë dhe një familje, por ajo lojë djal lëzore iu kthye në një ma kth të përjetshëm.

Nëse jeni i martuar duhet ta dashuroni sa më shumë bashkëshorten tuaj dhe të mësoheni ta “mbani në pantallona”, pasi fati mund t’ju bëjë ndonjë shaka që do të mall konit veten pse keni lindur!