/HlSTORlA: Motra ime b…. Iëvizur më mori burrin

HlSTORlA: Motra ime b…. Iëvizur më mori burrin

Laura ka treguar një histori sho. kuese të jetës së saj për “The sun”. Laura ishte e lumtur me burrin e saj Rikkin dhe 5 fëmijët e tyre derisa motra i bëri ate qe nuk duhet .

30-vjeçarja tregoi se kur ishte shtatzënë me fëmijën e gjashtë, motra e saj Caitlin, 19 vjeç shkonte shpesh tek shtëpia e tyre për ta ndihmuar.

Madje Caitlin shkonte edhe kur e motra nuk ndodhej në shtëpi.

Laura filloi të dyshonte dhe dyshimet e saj u vërtetuan kur burri e mori në telefon nga puna dhe i tha: “Nuk të dua më, do largohem”.

Laura u gjet e vetme me 5 fëmijë dhe telefonoi të motrën për t’i treguar, por ajo bëri sikur nuk dinte gjë.

Pas një muaji Caitlin nisi të mos i përgjigjej më në telefon të motrës dhe çifti doli publikisht në Facebook duke konfirmuar lidhjen e tyre.

“Nuk e kisha për qëllim që t’i afroja aq shumë. Rikki nisi të distancohej dhe qëndronte thuajse gjatë gjithë kohës në telefon.

Duhet ta kisha kuptuar që e pëlqenin njëri-tjetrin.

Kur Rikki vjen për të takuar fëmijët nuk e shoh dot në fytyrë. Nuk e besoj dot që burri dhe motra më tr.adhtuan”, është shprehur Laura