/HlSTORlA nga Vlora: Unë dua ma’rredhenie të fortë, por BURRl thotë është t urp, ne duhet të…(Video)

HlSTORlA nga Vlora: Unë dua ma’rredhenie të fortë, por BURRl thotë është t urp, ne duhet të…(Video)

Befason Gruaja nga Vlora: Unë dua marredhenie të egër, por burri thotë është turp, ne duhet të…

Ne të dy jemi vlonjatë,

e traditat i respektojmë, por kjo nuk do të thotë që ne duhet ta privojmë veten nga kënaqësitë e dhomës së gjumit.

Kemi 10 vite bashkë edhe po të njëjtën rutinë bëjmë çdo nate.

Kam studiuar psikologji dhe kuptoj që sa rëndësi ka të kënaqesh në shtrat. Me pak fjalë ja shpjegoj burrit,

por ai me befason me fjalët e tij, Ai thotë……