syntax error, unexpected '<', expecting end of file

HlSTORlA që do t’ju Iërë pa gjumë sonte: Bëj s..s me vjehrrin, ndërsa BURRl im…

Një 25-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë ero.tike me vjehrrin e saj.

Ja rrëfimi i vajzës:

Vjehrri im më ngushëllonte gjatë një stuhie, por ne përfunduam marrëdhëniet se.ksuale. Burri im punon jashtë vendit për gjashtë javë. Më mungon tm.errësisht, por ne po kursejmë për të blerë shtëpinë tonë dhe paratë janë të rëndësishme.

Prindërit e tij na sugjeruan që të heqim dorë nga banesa me qera dhe të shkojmë me ta për një kohë, për të na ndihmuar të kursejmë për një shtëpi.

Një mbrëmje, kur vjehrra ime kishte dalë jashtë, nisi një stuhi e madhe. Vjehrri im e pa që isha e tm.erruar nga bubullimat, dhe ai erdhi dhe u ul pranë meje në divan.

Ai më mbante dhe po përpiqej të më qetësonte dhe më puthi në faqe. Filloi si një lloj puthjeje baba-bijë, por unë lëviza fytyrën time, kështu që puthja erdhi mbi buzët e mia. Ne kemi bërë se.ks dhe e kam shijuar shumë. Nuk doja të ndalesha, por ai u tërhoq.

Kemi rënë dakord më pas se seksi ishte i gabuar, por se.ksi me të është shumë më i mirë se me burrin tim. Një javë më vonë, vjehrra ime shkoi të qëndronte me motrën e saj për disa ditë dhe nuk mund ta përmbaja veten.

I thashë vjehrrit tim se unë isha veshur me të kuqe. E pyeta nëse ai dëshironte t’i shihte ato dhe ne kemi bërë se.ks të mrekullueshëm përsëri. Vjehrra del në qytet dy herë në javë dhe tani, sa herë që ajo është jashtë, bëj një shfaqje st.riptizi për vjehrrin tim. Ne gjithmonë bëjmë s.eks.

Burri im dhe unë jemi duke u përpjekur për një fëmijë, por pa fat deri më tani, sidomos kur ai është shpesh larg në kohën vendimtare. Por nëse mbes shtatzënë nga vjehrri im, supozoj se fëmija do të ketë të njëjtat genet si burri im, kështu që kjo do të jetë mirë.

Ja përgjigjia e psikologes:

Nuk do të ndodhë. Për fillestarët, një foshnjë e lindur nga vjehrri juaj, nuk do të ketë gene identike si një fëmijë i lindur nga burri juaj.

Ata do të ndajnë disa gene, por burri juaj ka trashëguar gene nga nëna e tij që babai i tij s’ka. Vazhdimi i marrëdhënies se.ksuale me vjehrrën tuaj është shkatërrues. Kur të zbulohet në mënyrë të pashmangshme, do të shkaktojë dhimbje dhe mërzitje të madhe.

Tregojini vjehrrit tuaj se lidhja ka mbaruar. A është se.ksi me të vërtetë më i mirë se me burrin tuaj apo është vetëm ek.sitim i ndaluar?

A mundet burri juaj të largohet nga puna? Nëse jo, do të ishte më mirë të gjesh një vend tjetër për të jetuar. Mund të marrë kohë që të blini shtëpinë, por kjo është më mirë se sa të humbësh martesën dhe të shkatërrosh familjen e burrit tënd.